Wie zijn wij?

Mijn naam is Ivo Jacobs en samen met mijn vrouw en 2 dochters runnen wij met succes een rustig gelegen familiehotel in de Belgische Ardennen. Horeca is onze passie en wij streven ernaar om iedere klant een thuisgevoel te geven en onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen. En dit doen we al vanaf 2005 met hart en ziel.

Hoe is het idee onstaan?

Inderdaad hoe kom je eigenlijk op een idee als dit en wat drijft je om het uit te gaan voeren. Het idee is gekomen door de opeenvolging van gebeurtenissen en dit van de dag dat we gestart waren met het hotel. We tellen het jaar 2005 en het Internet was reeds een belangrijke factor op het gebied van reserveringen en boekingen voor je zaak. Meerdere boekingsites zijn reeds op de markt en allemaal stellen ze hun diensten ter beschikking om je zaak op hun portaal te plaatsen. De voorwaarden en de eisen die gesteld werden deden je angst inboezemen en twijfelen of je het wel zou doen. Dan spreken we nog niet over commissies die gehanteerd werden per boeking. Maar de macht van de spelers was en is nog altijd groot en je kon niet anders dan mee op de trein te springen. De bedragen die worden afgestaan aan commissie vallen tegen en je ziet een stuk van je winst wegvloeien zonder dat je klant er iets aan heeft, dit noemen ze  een vorm van reclame en dat moet betaald worden. Na enkele jaren begin je stilaan manieren te zoeken om het anders te gaan doen en dan onstaan er ideeën.

Waarom dan?

Omdat je iets wil veranderen in een wereld die grotendeels wordt bepaald door grote spelers. Spelers die een monopolie hebben op het vlak van boekingen, prijzen en bezettingen van onze zaken. Zij zijn deigene die vandaag de dag de lijnen uitzetten die wij moeten volgen. Daarom willen we dingen anders aanpakken. We willen in contact staan met onze gasten van bij het eerste moment. Zelf de bezettingen, prijzen en regels bepalen voor onze gasten. Daarom bouwen we dit platform.

Hoe werkt het dan?

Het is simpel, je meld  je accommodatie aan op onze site.

Deze moet eerst door ons worden goedgekeurd en dan kan je al je gegevens van je accommodatie gaan invullen. Deze zijn dan onmiddelijk zichtbaar op de site.

Voor er iemand kan gaan boeken moet er eerst een bedrag worden overgemaakt omdat wij een vergoeding vragen per boekingsaanvraag.

Klinkt dit als muziek in je oren meld dan je bedrijf aan op Booking Ardennen.be.